logo rea
Skin Instant Lab της Biologique Recherche
IMG 0289 3 768x430 1

Skin Instant Lab της Biologique Recherche

To SKIN INSTANT LAB®  είναι ένα μοναδικό σύστημα διάγνωσης του δέρματος που αποτελεί τον πυλώνα της μεθοδολογίας BIOLOGIQUE RECHERCHE.

Η βαθιά διαφορά στην προσέγγιση της Biologique Recherche έγκειται στο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα διάφορα “Skin Instants ®”.

Στόχος του Skin Instant Lab® είναι η σωστή ανάλυση του δέρματος και η συνταγογράφηση προϊόντων και θεραπειών και αποτελεί τον πυλώνα της μεθοδολογίας Biologique Recherche.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης διαβούλευσης, ο εμπειρογνώμονας της Biologique Recherche διεξάγει μια εμπεριστατωμένη δερμοκαλλυντική διάγνωση για τον εντοπισμό συγκεκριμένων προβλημάτων του Skin Instant®. Στο τέλος της συνεδρίας παρέχεται ένα εξατομικευμένο δερμοκαλλυντικό αρχείο που θα περιλαμβάνει όλα τα δεδομένα, τα αποτελέσματα των μετρήσεων και τις συστάσεις για το προϊόν και τη θεραπεία.

Μια σειρά από εξαιρετικά αυστηρές μετρήσεις από πέντε ανιχνευτές συνδεδεμένους σε έναν υπολογιστή εξοπλισμένο με λογισμικό διάγνωσης και ανάλυσης ειδικά σχεδιασμένο από τη Biologique Recherche. Αυτές οι μετρήσεις χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό: Περιεκτικότητα σε υγρασία-ενυδάτωση. Απρόσβλητη Απώλεια Νερού (IWL), γνωστή και ως Επιδερμική Απώλεια Νερού (TEWL), το μέτρο της αποτελεσματικότητας του λιπιδικού φραγμού. Η ελαστικότητα του δέρματος ή η ικανότητα του δέρματος να ανακτήσει το αρχικό του σχήμα μετά από παραμόρφωση. Δείκτης μελανίνης του δέρματος, μέτρηση “απορρόφησης” και χρωματικού τόνου για την παρακολούθηση των αλλαγών στα σημάδια χρώσης.

Μοιράσου το
icon

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.